Jeu de boules

Heb je binnenkort een groepsuitje en zit je in de organisatie, ga je een dag weg met je voetbalteam, een vrijgezellendag of gaan jullie er met de vriendengroep jaarlijks op uit, dan helpen we je graag met een aantal toffe locaties in Utrecht.

Karten / Laserquest / prison island

Aan de rand van Utrecht, staat sinds 1921 een oude mengvoederfabriek, welke eind jaren 90 nieuw leven in geblazen en omgetoverd tot een geweldige activiteitenlocatie. je kunt hier terecht voor 3 verschillende activiteiten; Karten, laserquest en prison island. deze laatste is een mix tussen fort Boyard en escape room.

Kijk voor meer informatie op de website van de kartfabrique, of lees een eerder artikel over de fabrique.

kartfabrique utrecht

Bossaball

Net buiten het centrum, op bedrijvengebied Cartesiusweg, ontwikkelt zich een nieuwe hotspot en zijn er naast een aantal horeca gelegenheden ook een toffe activiteiten te vinden. Je vind er bijvoorbeeld “The Sport Box” waar je terecht kunt voor het spectaculaire balspel Bossaball. Een perfect begin van je groepsuitje.

Meer weten, neem dan een kijkje op de website.

Escsape rooms

De eerste escape room van Nederland opende in 2013 haar deuren, maar ze zijn niet meer weg te denken.

Ook in Utrecht vind je diverse escape rooms. Daarnaast is er sinds 2015 een variant op de escape room bij gekomen, Prison island. Bij dit concept wordt fort boyard gecombineerd met het concept escape room. Als laatste optie in dit rijtje tref je ook een nieuw concept waar de escape room gecombineerd wordt met virtual reality.

Escaping Utrecht
Net buiten het centrum aan de Croeselaan en onder restaurant de Branding, vind je Escaping. Met 4 verschillende ruimtes één van de leukere locaties in Utrecht.


Escaperoom the Queen
Midden in het centrum en aan de oude gracht is the Queen te vinden. Gebaseerd op een verhaal van Roald Dahl dien je een mystery van the Queen op te lossen.

Prison Island
Prison Island bestaat uit 24 cellen in een gevangenis. Iedere cel is een uitdaging die je als team moet oplossen binnen een bepaald tijdsbestek. Je kan al meespelen vanaf 7 jarige leeftijd. Prison Island is los te boeken, als kinderfeestje of in verschillende arrangementen met eten en drinken.

Escaperoom Time
Deze real life escape room gecombineerd met virtual reality is een nieuwe variant op het begrip escape rooms. Ze kregen al veel lovende recensies van zowel bezoekers als in de media. Een goede aanvulling op het aanbod escape rooms in Utrecht dus!

Skydiven

Op zoek naar een spannend, origineel en actief uitje? Ga dan skydiven! Aan de westkant van Utrecht is city skydive Utrecht te vinden. Je kan kiezen uit diverse vliegpakketten om mee te starten.

Jeu de boules

Wil je het iets rustiger aan doen tijdens het groepsuitje, maar ben je wel op zoek naar een toffe plek met een wedstrijdelement, neem dan eens een kijkje op de site van JEU, de 1e Jeu de boules bar in Utrecht. Hier kun je terecht voor een dosis ballen, bier en bites. Met de handige arrangementen kun je onder andere een heus toernooi plannen, inclusief een trofee voor de winnaar!

Tot slot…

heb je onlangs een tof uitje in Utrecht gehad die aan deze lijst toegevoegd moet worden, plaats deze dan in de comments onder dit artikel.

2 gedachten over “Groepsuitjes in Utrecht”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Let's Get Started

babysitting certification