Bezoek Kidzcity met korting

kidzcity

KidzcityEen Magisch Avontuur voor Jong en Oud!

Ben je op zoek naar een plek waar kinderen zich kunnen uitleven en ouders kunnen ontspannen? Zoek niet verder! Kidzcity, gelegen in het hart van Utrecht, is een waar paradijs voor gezinnen.

KidZcity in Utrecht is een waanzinnig indoor speelparadijs voor kinderen tot en met 11 jaar. Gevestigd in een oude fabriekshal, biedt KidZcity 5.000 m² aan avontuurlijke attracties en speelplezier. Hier zijn enkele redenen waarom KidZcity een geweldige plek is om te bezoeken:

 1. Spannende Attracties en Speeltoestellen: KidZcity heeft 13 geweldige attracties en speeltoestellen, waaronder een kasteel om in te klimmen, een groot funhouse met obstakels, een ballonnenmolen, botsauto’s, een jungle-trein, een lasergame, een carrousel en nog veel meer! Er is voor elk wat wils.
 2. Weerbestendig en Overdekt: Of het nu regent, sneeuwt of waait, bij KidZcity zit je altijd goed. Het is een volledig overdekt indoor attractiepark, dus het weer zal je hier niet deren. Bovendien hebben ze airconditioning in het restaurant en verwarming in de winter.
 3. Veiligheid voorop: KidZcity behoort tot de veiligste speelplekken van Nederland. De attracties worden dagelijks gecontroleerd en er is een uitgebreide halfjaarlijkse keuring door een extern veiligheidsbureau.

Alle attracties op een rijtje:

 1. Balloonride: Stap in een kleurrijke ballon en maak een ritje door de lucht. Geniet van het uitzicht terwijl je zachtjes ronddraait.
 2. Botsauto’s: Een klassieker! Laat je innerlijke coureur los en bots met andere auto’s. Wie kan de meeste botsingen scoren?
 3. Kidzcity Kasteel: Dit is geen gewoon kasteel. Het is een gigantisch klimdoolhof met glijbanen, tunnels en geheime doorgangen. Klim naar de top en laat jezelf naar beneden glijden!
 4. Lasergame: Trek je lasergun aan en betreed de donkere arena. Werk samen met je team om de vijand te verslaan. Wie heeft de beste schietvaardigheden?
 5. Klimvulkaan: Durf jij de top van de vulkaan te bereiken? Klim omhoog en geniet van het uitzicht voordat je naar beneden glijdt.
 6. Ballenfabriek: Een gigantische ballenbak waarin je kunt springen, duiken en spelen. Verlies jezelf tussen de kleurrijke ballen.
 7. Mini Reuzenrad: Voor de kleintjes is er een schattig reuzenrad. Geniet van het rustige uitzicht terwijl je langzaam omhoog gaat.
 8. Klimwand: Ben je een echte avonturier? Beklim de klimwand en test je kracht en behendigheid.
 9. Kinderdisco: Trek je dansschoenen aan en ga los op de dansvloer. De lichten knipperen en de muziek pompt!
 10. Peuterzone: Speciaal ontworpen voor de allerkleinsten. Zachte speeltoestellen, glijbanen en ballen om mee te spelen.

Kidzcity is een plek waar fantasie tot leven komt en waar kinderen en ouders samen kunnen genieten van een dag vol plezier! 

Korting

Via onze partner Tripper kun je nu met korting naar Kidzity. Via de onderstaande link bestel je tickets met korting.

Kidzity met korting

Bezoekersinformatie

KidZcity bevindt zich op het volgende adres in Utrecht:

Vlampijpstraat 79, 3534 AR Utrecht, Nederland123.

Je kunt KidZcity bereiken via telefoonnummer 030-2420042.
Gratis Parkeergelegenheid: Rondom KidZcity is er gratis parkeergelegenheid.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Let's Get Started

babysitting certification