Nieuw in Utrecht: Teamsport E-karting the Wall

E-karting

Binnenkort opent er een gloednieuw kartcentrum in Utrecht. Extra tof; het zijn volledig elektrische karts waardoor je geen last meer hebt van de benzine dampen!

Deze next level kartbaan zal voorzien zijn van de nieuwste snufjes en door de elektrische technieken zijn de karts geschikt voor jong en oud.

Teamsport
Het is de eerste vestiging die het van oorsprong Britse bedrijf Teamsport opent in Nederland en naast karten, komen er meer sportmogelijkheden, waardoor het een locatie wordt voor een volledig dagje uit met gezin, vrienden en/of collega’s. Naast E-karten is het straks mogelijk om te bowlen, E-darten en komt er een VR omgeving. Uiteraard aangevuld met een heerlijke Bistro voor een hapje en een drankje.

E-karten
E-karts hebben, vanuit stilstand, direct veel vermogen, maar zijn extra veilig, omdat het vermogen centraal en op afstand teruggebracht maar ook opgevoerd kan worden als dat noodzakelijk blijkt. E-karts zijn vanwege dat centraal te regelen vermogen uitstekend geschikt voor jongeren en families met kleinere kinderen. Wij gaan er vanuit dat deze vestiging van TeamSport E-Karting een populair decor wordt voor verjaardagfeestjes en familieuitstapjes.

Opening – early bird korting
De verwachte opening is nog voor de zomervakantie 2023 op 12 juli. Je kan je alvast aanmelden voor de nieuwsbrief en daarmee early bird korting krijgen.

Inschrijven kan op de site via onderstaande link
Teamsport E-karting

The Wall
Teamsport E-karting zal zich gaan vestigen in The Wall in Utrecht. Hierdoor zijn ze zowel met de auto als met het OV goed bereikbaar. Ook zal er een nieuwe opgang met lift en trap gecreëerd worden zodat je vanaf het parkeerdek direct uitkomt bij Teamsport.

Hertogswetering 183, 3543 AS UTRECHT

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Let's Get Started

babysitting certification