Nieuwe groepsactiviteit in Utrecht: Crazy Karts!

Crazy karts

Utrecht heeft er een nieuwe toffe groepsactiviteit bij! in het activiteitencentrum “The Teambuilding” aan de Admiraal Helfrichlaan (achter de jaarbeurs), kun je nu ook terecht voor een aantal heats Crazy Karts!

Crazy Karts! Utrecht

Wat is Crazy Karts?

Iets meer over het spel. De Crazy Karts! zijn kleine, elektrische karts die om hun as kunnen draaien door een ingenieus driftsysteem. Dit uitgangspunt is gebruikt als inspiratie om een compleet nieuw soort baan te ontwikkelen. Het draait (letterlijk) niet om het snelste rondje rijden, maar het gaat over behendigheid, techniek en beleving.

Beleving
Dat laatste vindt je onder andere terug in een zelf ontwikkelde licht- en geluidsshow, lasers en rookmachines. Maar ook doordat je als het ware in een wereld of level rondrijdt. Door een carwash, onder stellingen door en slalommen tussen enorme tonnen door, met bewegende elementen boven en om de baan.

Deze groepsactiviteit is een prima start van een vrijgezellendag of vriendenuitje!

The Team Building

Naast Crazy Karts! kun je bij TTB voor nog meer leuke activiteiten terecht.  Zo speel je bijvoorbeeld een escape room, ervaar je de kracht van een echt bijl met Axe Throwing, of kan je een pub quiz doen. Ook kun je kiezen uit de actievere activiteiten zoals bijvoorbeeld The floor is Lava waar je je afvraagt wie je nog kunt vertrouwen.

Online reserveren

Via de website van The Teambuilding kun je online je heats reserveren. Je kan verschillende arrangementen reserveren via de online bookingstool. Naast de kartarrangementen kun je ook alle andere activiteiten hier boeken. Op het moment van schrijven kost 1 heat karten van 10 minuten je 16 euro.

https://www.theteambuilding.nl/crazy-karts-utrecht/

Locatie en openingstijden

Crazy Karts en alle andere activiteiten van The Team Building zijn te vinden op onderstaand adres:

The Team Building
Admiraal Helfrichlaan 6
3527 KV Utrecht

Telefoonnummer: 030 290 1738

Openingstijden The Team Building

Maandag – Donderdag 11:00 – 22:00
Vrijdag – Zaterdag 11:00 – 23:00
Zondag 11:00 – 20:00

Wat is jouw mening?

Bij Visitutrecht zijn we gek op echte reviews en gefundeerde meningen. Heb je The Team Building onlangs bezocht en één of meerdere activiteiten gedaan, dan horen we graag wat je ervaring met hen is. Zo help je medelezers bij hun keuze voor een volgend uitje!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Let's Get Started

babysitting certification