piekenkermis utrecht

Met meer dan 50 attracties, eetgelegenheden en circusvoorstellingen is er met recht voor elk wat wils op de piekenkermis. van botsauto tot kamelenrace en van suikerspin tot de crazy spider. Maar ook de powerdance voor wat meer snelheid. Een gezellige middag en/of avond gegarandeerd!

Aanbod attracties

Elk jaar in het begin van de zomer strijkt Utrechts grootste kermis weer neer op de Maliebaan. De kermis op de maliebaan is uniek door de toegankelijke prijzen en wordt dan ook de Utrechtse piekenkermis genoemd. vanaf vrijdag 12 Juli kun je weer 6 dagen genieten van Europa’s goedkoopste kermis.

Wanneer?

De Piekenkermis aan de maliebaan is dit jaar van vrijdag 12 t/m woensdag 17 juli 2019. De braderie is er alleen op zondag 14 juli 2017.

De piekenkermis is alle kermisdagen geopend van 12 uur tot 23 uur.

Braderie maliebaanfestival

Op de zondagmiddag is er nog meer te beleven rondom de Maliebaan. Er is dan ook braderie op de aansluitende Nachtegaalstraat en Burgermeester Reigerstraat. met een aanbod van bijna 100 kramen vind je een uitgebreid aanbod van kleding, hebbedingetjes en lekkernijen.

Bereikbaarheid Piekenkermis

Parkeren in Utrecht stad is lastig, dus ook bij het Maliebaanfestival. Je kunt het beste met de fiets of het openbaar vervoer gaan. Onder andere stadsbus 8, 28 en de lijnen 50 en 77 brengen je aardig in de buurt van de Maliebaan. Op de zondag zullen de bussen net andere routes rijden vanwege de braderie. Kom je toch met de auto, dan raad ik aan om in de buurt van het Wilhelminapark te parkeren en zo via de Burgermeester Reigerstraat naar de Maliebaan te wandelen.

Heb je tips of vragen over dit artikel, laat dan een bericht achter.

2 gedachten over “Utrechtse piekenkermis 2019 – Maliebaanfestival”
  1. Wij zijn met onze kleinzoon van 4 naar de Piekenkermis geweest, maar ik kan €7 voor het vangen van 8 Eendjes of €6 voor het trekken van 3 Touwtjes beslist geen ’toegankelijke prijs’ noemen!
    Wel een compliment voor het gratis Schminken en de Circusvoorstelling.
    Helaas misten wij het Doelschieten dat we eerder hebben gezien en het Pony rijden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Let's Get Started

babysitting certification