kartfabrique utrechtWaar kun je in en rond Utrecht heen als je met een groep een leuke activiteit wil gaan doen, dit is de eerste vraag als je begint met het organiseren van een uitje. Zit je in de organisatie van een familiedag, een personeelsuitje of een vrijgezellendag, dan zijn twee dingen lastig; het bepalen van de activiteit(en) en de datum. In onze regio zijn gelukkig een aantal plekken waar je terecht kan. Zelf heb ik ook meerdere malen met dit bijltje gehakt en dan is het zoeken naar mogelijke activiteiten een hele uitdaging. Je gaat op zoek naar de meest exotische uitjes, maar juist de standaard activiteiten zijn vaak toch het leukst. zelf ben ik onlangs naar de kartfabrique geweest, niet om te karten, maar voor een zakelijk evenement. Maar deze locatie herbergt wel een drietal zeer geschikte activiteiten onder één dak.

Kartfabrique

Aan de rand van Utrecht, staat sinds 1921 een oude mengvoederfabriek, welke eind jaren 90 nieuw leven in geblazen en omgetoverd tot een geweldige activiteitenlocatie. Door het industriële karakter heeft de locatie een zeer stoere uitstraling en is daardoor een perfect plek voor onder andere het kartcircuit, maar ook het nieuwe prison island. Naast de 3 activiteiten, heeft de kartfabrique ook kleine en grote ruimtes voor (zakelijke) evenementen.

Karten

Het circuit heeft een lengte van 750 meter en er is een topsnelheid van 48km per uur mogelijk. Je kan één of meerdere standaard heats van 12 minuten rijden, of een keuze maken uit meerdere arrangementen. Ook Max verstappen heeft hier een aantal rondjes gereden en met 51.918 sec heeft Max eenzeer snelle rondetijd neergezet. Dit is geen baanrecord overigens, maar wel een mooie uitdaging om deze tijd te verbeteren. Er is geen leeftijdsgrens, maar je moet minimaal 1,35 meter zijn om te kunnen karten.

Lasergamen

De lasergame arena van de kartfabrique is op het moment van schrijven met 900m2 de grootste arena van Nederland. De lasergame arena heeft 3 verdiepingen en ook hier zijn weer verschillende mogelijkheden. V an een “heat” van 12 minuten, tot verschillende arrangementen.

Meer info over lasergamen bij de Kartfabrique, klik hier.

Prison island

Nieuw in de Kartfabrique is Prison island. Deze nieuwe activiteit in de kartfabrique en is over komen waaien uit Zweden. Het is een mix tussen fort Boyard en escape room. Prison Island bestaat uit 24 cellen in een gevangenis. Iedere cel is een uitdaging die je als team moet oplossen binnen een bepaald tijdsbestek. Je kan al meespelen vanaf 7 jarige leeftijd. Prison Island is los te boeken, als kinderfeestje of in verschillende arrangementen met eten en drinken.

Waar?

Uiteraard zijn er ook gecombineerde arrangementen te boeken waarmee je de hele middag of avond onder de pannen bent. Dus ben je op zoek naar een leuke activiteit rondom Utrecht, dan heeft de kartfabrique een drietal zeer leuke opties voor je. Alle tickets zijn ook online te boeken, zodat je ter plekke een stuk minder lang hoeft te wachten.

De Kartfabrique vind je terug op het volgende adres waar je overigens gratis kunt parkeren:

Westkanaaldijk 7
3542 DA Utrecht
Eén gedachte over “Groepsactiviteiten in Utrecht – De Kartfabrique”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Let's Get Started

babysitting certification