kerstmarkt utrechtNu de temperatuur een aantal keer onder nul geweest is, staat de winter echt voor de deur. De gezellige decembermaand is begonnen en ook in Utrecht kun je volop genieten van diverse activiteiten, met een uitgebreide kerstmarkt in het centrum  als één van de hoogtepunten. Op de bekende pleinen in de stad kun je terecht voor gezelligheid, kerstcadeaus, gluhwein en warme chocomel. Hieronder een overzicht.

De Neude

De Neude wordt omgetoverd tot een winters Familieplein waar je lekker kunt eten en drinken, de kids kunnen spelen en van gezellige muziek kunt genieten.

Stadhuisplein

Ook op het stadhuisplein kun je overdag prima terecht met de kids. Een springkussen, oud Hollandse spelletjes en schminken zorgen voor winterse gezelligheid. Als de avond invalt worden de kinderactiviteiten omgeruild voor live muziek, drankjes en een outdoor pubquiz. Dat kan alleen maar gezellig worden!

Janskerkhof

Last but not least, op het Janskerkhof is het hele weekend het fonteynfestival. Als wijnliefhebber is dit the place to be dit weekend! 80 verschillende wijnen, voldoende te eten en live muziek zorgen voor een prima winterfeestje!

Bovenstaande pleinen hebben een compleet programma op 9, 10 en 11 december. Op vrijdag de 9e gaan de activiteiten door tot in de late uurtjes.
Mariaplaats

De mariaplaats heeft op 10 en 11 december twee markten, de zelfgemaakte kerstmarkt, waar je enkel bijzondere en zelfgemaakte (kerst)cadeautjes kunt vinden. Dit wordt gecombineerd met de in winterse Streekmarkt. DEze in Utrecht bekende markt staat in het teken van mooie producten uit de regio.

Meer info of het hele programma bekijken? Bezoek dan de site van Knuss winterfest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Let's Get Started

babysitting certification