Een bezoek aan de kapper of je handen/voeten laten behandelen, dit kun je bij de standaard kapper of manicure/pedicure salon doen, maar je kunt het op deze toffe plek ook tegelijk aanpakken. Plan een bezoek bij Maesons voor een echte men-experience!

Maesons is een kapper, manicure/pedicure en sportsbar inéén! je vind Maessons in de Voorstraat, vlakbij de Neude.

Wat is Maesons

Maesons is in 2008 gestart als kapperszaak en heeft sinds april 2019 een totaal nieuw concept gelanceerd.
Maesons omschrijft zichzelf als; the newest men-experience in Utrecht. Een plek om er niet alleen goed uit te zien, maar ook om je goed te voelen en dat maakt Maesons een zeer prettige plek om lekker te onthaasten en ontspannen. Het doel is dan ook om je na een behandeling compleet ontspannen en herboren de tent uit te laten lopen.

Je kunt bij Maesons terecht voor zowel een knipbeurt, een drankje, hand- en voetverzorging. en tijdens je afspraak kun je genieten van sportwedstrijden, games en een heerlijk drankje.

Wat zijn de mogelijkheden

Menicures bij Maesons omschrijft op een eenvoudige wijze wat je kunt verwachten, een manicure of pedicure voor mannen.

Je kunt kiezen voor een basis behandeling van je handen en/of voeten, maar hoe tof is het om een voetbalwedstrijd te kijken met een drankje en een luxe behandeling van 80 minuten.

Naast de menicures, kun je je laten knippen, scheren, baard trimmen of kiezen voor een luxere behandeling. Alles gericht om je op en top te verzorgen.

Measons Reward programma

Maesons heeft een digitaal spaarprogramma voor korting en deals. Men waardeert je als klant en wil je met dit spaarprogramma extra bedanken. Je spaart een punt per euro en als nieuwkomer ontvang je je eerste 25 punten kado.

Adres en openingstijden

Maesons kun je vinden aan de Voorstraat 21 in Utrecht en is zes dagen per week geopend.

Monday: Closed
Tuesday: 10:00 – 20:30
Wednesday: 10:00 – 20:30
Thursday: 10:00 – 20:30
Friday: 10:00 – 20:30
Saturday: 09:00 – 17:30

WAT IS JOUW MENING?

Bij VisitUtrecht zijn we gek op echte reviews en gefundeerde meningen. Heb je Maesons onlangs bezocht en één of meerdere activiteiten gedaan, dan horen we graag wat je ervaring met hen is. Zo help je medelezers bij hun keuze voor een volgend uitje!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Let's Get Started

babysitting certification