streekmarkt

De Streekmarkt

Utrecht heeft al sinds 2009 een mooi initiatief welke inmiddels is uitgegroeid tot een volwaardige markt. Van maart t/m december wordt 1 a 2 keer per maand de streekmarkt georganiseerd. meerdere kramen met producten uit verschillende streken, waaronder uiteraard ook uit Utrecht en omstreken.

Wat vind je op de streekmarkt?

Naast een aantal lokale aanbieders, zijn er ook diverse streekproducten uit allerlei uithoeken terug te vinden, maar alle producten vallen onder de categorie “streekproduct”. Je komt bijvoorbeeld de Wijkse Imker tegen met lekkere honing, originele handgemaakte producten van HIPraven en heerlijk ruikende zeep van de geurenman. Met circa 40 deelnemers is de markt zeker een bezoekje waard!

Waar & wanneer is de streekmarkt?

De streekmarkt is dit jaar op 3 plekken in de stad terug te vinden, namelijk op de Mariaplaats, het Stadhuisplein en in het Wilhelminapark. De streekmarkt is er elke 1e zondag van de maand en van April t/m Augustus ook op elke 3e zondag.

Op 6 maart 2016 zal de 1e streekmarkt van het jaar terug te vinden zijn op het stadhuisplein. Wil je meer weten over de streekmarkt en/of de volledige deelnemerslijst willen checken? Bezoek dan de website van de streekmarkt.

www.streekmarkt.nl

Agenda 2016:

Stadhuisplein
1e zondag van de maand van 11-18 uur

6 maart
3 april
1 mei
5 juni
3 juli

Wilhelminapark
3e zondag van de maand van 
11-18 uur

17 april
15 mei
19 juni
17 juli
21 augustus

Mariaplaats
1e zondag van de maand van 11-18 uur

7 augustus
4 september
2 oktober
6 november
4 december

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Let's Get Started

babysitting certification