U-Fly skidive center

ufly utrechtLangs de A2 bij de afslag Maarsen staat een groot nieuw geraamte met twee omhoogstaande kokers in een koper rode kleur. Veel mensen vragen zich af wat het uiteindelijke gaat worden, het blijkt een nieuwe sportieve gelegenheid voor onze regio te gaan worden.

Update: 14 April opent City Skydive Utrecht haar deuren voor het publiek en via de website kun je nu al een reservering plaatsen voor jouw eerste vlucht! je kunt al voor 65,- euro terecht en kan dan 3 skydives maken.

Aan de rand van Utrecht, bij afslag Maarssen, zijn namelijk de contouren al zichtbaar van het eerste indoor Skydive center in de regio Utrecht. Binnenkort kun je ook in onze regio een unieke ervaring meemaken waarbij je op de kracht van de wind door de lucht kunt zweven. U-FLY heeft daarnaast een primeur in Europa met een skydive center met twee 14ft tunnels. Het uniek vormgegeven gebouw zal een herkenningspunt worden langs de A2 bij Utrecht en uitzicht bieden over de Haarrijnse plas.
Skydiven

Indoor skydiven is de nieuwe rage waarbij jong en oud in een veilige omgeving, onder leiding van gecertificeerde instructeurs en met windsnelheden tot 300 km per uur een skydive maken zonder uit een vliegtuig te hoeven springen. Erg leuk met vrienden, als bedrijfsuitje of vrijgezellendag activiteit.

Meer weten?

Via de website van City Skydive Utrecht is de bouw te volgen en worden er regelmatig updates en foto’s geplaatst.

Update oktober 2016: Het nieuwe skydive centrum is al goed zichtbaar vanaf de snelweg.
ufly utrecht

Verwachte opening: April 2017

Update Maart 2017
Er wordt al flink getest in de windtunnels en op korte termijn wordt de openingsdatum bekendgemaakt!
city skydive test

Eén gedachte over “Nieuw: U-FLY indoor City skydive Utrecht”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Let's Get Started

babysitting certification