Geertjes Hoeve

Geertjes HoeveDe Biologische beleefboerderij Geertjes Hoeve in Haarzuilens gaat de zomer afsluiten met een gezellig zomerfeest!

Wat is Geertjes Hoeve

De boerderij staat ook wel bekend als geitjes boerderij en is een prima plek om je kids kennis te laten maken met geitjes, konijnen, kippen en pony’s. Verder is er een leuke speeltuin aan zowel de voor als achterzijde van het terrein, kun je er genieten van een pannenkoek in het restaurant of op het terras en is er een plattelandswinkel met heerlijke streekproducten. De boerderij is vrij toegankelijk op deze wijze kan iedereen op een laagdrempelige wijze kennis maken met de dieren en de streekproducten.

Geertjes Zomerfeest

Geertjes Hoeve gaat de zomervakantie op een leuke manier afsluiten met een weekend vol leuke activiteiten tijdens het zomerfeest. Vier de buitenzomer op Geertjes Hoeve. Geniet op het boerenterras of doe mee aan de boerenspelen. Er is een speciale mini boeren golfbaan en je kunt een ritje op een pony maken. Uiteraard kunnen de dieren ook gevoerd worden met flesjes melk voor de lammetjes en een bakje bix voor de geiten. Net als vorig jaar komt Kristel op zaterdag- en zondagochtend als prinses zingen. En zondagmiddag brengt zij vintage songs ten gehore.

Erg leuk om met de kids naar toe te gaan en de toegang is gratis.

Zaterdag 20 augustus van 10:00 – 17:00 uur.
Zondag 21 augustus van 11:00 17:00 uur.

Een impressie van Geertjes Hoeve

Meer weten over Geertjes Hoeve, de openingstijden en de agenda, kijk dan op de website.

Adresgegevens:
Thematerweg 5
3455 SM
Haarzuilens
Utrecht

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid naast de boerderij.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Let's Get Started

babysitting certification