piekenkermis

kermis utrechtOok in 2017 kan de kermisliefhebber weer genieten van de piekenkermis op de Maliebaan, ook wel bekend als Maliebaanfestival. Ook dit jaar is hier weer de goedkoopste kermis van Nederland te vinden.

Met een gevarieerd aanbod aan attracties als de botsauto’s, de spin en grijpautomaten, vind je op de Maliebaan kermis altijd een aantal spectaculaire attracties voor de “dare devils” onder ons. Ook voor de jongere bezoekers zijn er voldoende attracties, zoals de draaimolen en er is een mini circus aanwezig. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht wat de maliebaan kermis gezellig familie uitje maakt.

Braderie Maliebaanfestival

Op de zondagmiddag is er nog meer te beleven rondom de Maliebaan want dan is er ook braderie op de aansluitende Nachtegaalstraat en Burgermeester Reigerstraat. met een aanbod van bijna 100 kramen vind je een uitgebreid aanbod van kleding, hebbedingetjes en lekkernijen.
Wanneer

De Piekenkermis aan de maliebaan is dit jaar van vrijdag 7 t/m woensdag 12 juli 2017. De braderie is er alleen op zondag 9 juli 2017.

Bezoeken

Parkeren in Utrecht stad is lastig, dus ook bij het Maliebaanfestival. Je kunt dus het beste met de fiets of het openbaar vervoer gaan. Onder andere stadsbus 8 en de lijnen 74 en 77 brengen je aardig in de buurt van de Maliebaan. Op de zondag zullen de bussen net andere routes rijden vanwege de braderie. Kom je toch met de auto, dan raad ik aan om in de buurt van het Wilhelminapark te parkeren en zo via de Burgermeester Reigerstraat naar de Maliebaan te wandelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Let's Get Started

babysitting certification