foodfestival utrecht kookt

Het food- en muziekfestival Nederland KOOKT komt dit jaar voor het eerst langs Utrecht en wel van 9 t/m 11 september 2016. (het festival is verplaatst van juni naar september) Het voor Utrecht nieuwe festival zal park Transwijk omtoveren tot een groots openlucht restaurant met een heerlijke variëteit aan foodtrucks en pop-up restaurants, maar er is ook veel aandacht voor muziek met diverse optredens. Het festival opende in 2015 voor het eerst haar deuren in Amsterdam bij de NDSM werf en is in rap tempo Nederland aan het veroveren. In totaal zijn er dit jaar 9 edities in 7 verschillende steden. Via de facebookpagina van Nederland KOOKT kun je op de hoogte blijven en alle updates qua artiesten volgen. Wij zullen ook regelmatig updaten. Er is inmiddels ook een website in de lucht. Hier vind je alle festival info terug. Website Utrecht Kookt

Eten & Drinken

Naast heerlijke hapjes en snacks vanuit de diverse foodtrucks, zijn er pop-up restaurants een wijnplein en een biertuin. Een uitgebreidere “line-up” wat betreft het aanbod aan eten en drinken, volgt nog.

Update: Op de site vind je de volledige selectie aan foodtrucks terug. O.a. Wurst & Co, The Oysterman en Bieterbal zijn aanwezige foodtrucks, waarbij je redelijk kunt inschatten wat voor lekkers ze je gaan voorschotelen!

Muziek

Een aantal optredens zijn al bevestigd voor Utrecht KOOKT. O.a. Hans Dulfler, en de band The Cool Quest gaan het festival verblijden met lekkere muziek. Binnenkort worden er nog meer optredens bekend gemaakt en de organisatie is ook nog op zoek naar talent. Wil je meer weten over de mogelijkheid om jouw/jullie talent op het festival ten gehore te brengen, neem dan een kijkje op de facebookpagina en neem contact op met de organisatie.

Update: Het programma is bekend en terug te vinden op de website.

Datum, Tijd en locatie

Het foodfestival Utrecht KOOKT is verplaatst en vindt plaats van 9 tot en met 11 september 2016. Houdt de facebookpagina in de gaten voor de meest actuele informatie.

Het festival is gratis toegankelijk van 13.00 t/m 23.00 uur en is te vinden in park Transwijk in de wijk Kanaleneiland te Utrecht.
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Let's Get Started

babysitting certification