eetcafe de poort

eetcafe de poortMet lekker weer kun je goed vertoeven op het terras bij eetcafé De Poort. Met uitzicht over het begin van de Oude gracht, heeft de Poort één van de beste terrassen op het Ledig Erf in Utrecht. Naast een uitgebreide bierkaart, kun je ook terecht voor een betaalbare hap.

Locatie

Ondanks dat het Ledig Erf niet helemaal hartje centrum is, tref je hier wel een levendig plein met prima aanbod aan horeca. Daarbij is de bebouwing minder vol dan in het midden van het centrum, waardoor er meer kans is op een plekje in de zon.

Bediening

De bediening is vriendelijk en snel, wat niet onbelangrijk is tijdens een middagje op het terras. Heb je gewandeld over de gracht of gewinkeld op de Twijnstraat, dan kun je daarna prima onthaasten bij café de Poort.

Zonnig terras

Aangezien de Poort een redelijk groot terras heeft, zowel voor het eetcafé als op de naastgelegen brug, kun je, mits je een goed plekje hebt, hier de hele dag van het zonnetje genieten.

Is het weer toch wat minder, dan heeft de Poort ook binnen een prima uitstraling met leuke zithoekjes met uitkijk over de Oude Gracht.

Prijzen

De drankprijzen zijn gemiddeld in vergelijking met andere horeca in Utrecht. De dinerkaart is klein en de gemiddelde prijs van een hoofdgerecht zit op 15,- euro. Voor een snelle hap kun je hier dus prima terecht.

Locatie: goed
Bediening: zeer goed
Zon: Goed
Grootte van terras: Goed
Prijs: Gemiddeld

Visits oordeel: Goed
Adresgegegevens
Tolsteegbarriere 2
3511ZD Utrecht
030 231 4572


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Let's Get Started

babysitting certification