miyagi and jones voorkant

miyagi and jones voorkantIn het centrum van Utrecht, vlak naast de Jaarbeurs en het Centraal Station heeft een nieuw restaurant zich gevestigd, Miyagi and Jones. Met een kaart vol gevarieerde Asian streetfood met westerse twist is hier voor ieder wat wils. Naast de gerechten kun je genieten van frisse wijntje, bijzondere cocktails en meer dan dertig soorten speciaal bier. Wij mochten alvast proefeten in het restaurant dat vanaf 27 juni jl. is geopend.

This is my temple. In my temple we drink champagne.

Ambiance

Wanneer je naar binnen loopt weet je direct dat je niet in een ‘alledaags’ sushirestaurant terecht bent gekomen. De muurschilderingen, muziek en het interieur passen helemaal bij een restaurant dat streetfood serveert. De ambiance klopt. Voorin de zaak is ruimte voor een borrel en voor de kleine trek kun je één van de barbite platters kiezen bij je drankje. Wanneer je verder naar achteren, naar het restaurant gedeelte, loopt, kom je langs een open keuken. In de keuken is een imposante hoeveelheid koks aan het werk. Net als het vriendelijke bedieningspersoneel begroeten ook de koks de bezoekers.

Man who catch fly with chopsticks accomplish anything

 IMG_1182

Het menu

Op de kaart staan ongeveer 65 gerechten. Werkelijk iedereen kan hier zijn buik rond eten met een drie- of viergangenmenu. Vlees, vis of vegetarisch, je stelt je eigen menu samen door elke ronde twee gerechten per persoon te kiezen. Je kunt natuurlijk je gekozen gerechten zelf op te eten, maar in dit concept is het ook leuk om de gerechten te delen met je tafelgenoten. De verschillende gerechten zijn erg smaakvol en met de biertips op de kaart komen de smaken nog beter tot hun recht. Het personeel kan je hier heel goed over informeren. Op de website kun je het menu alvast bekijken en direct een reservering plaatsen.

menu miyagi and jonesExtra informatie

Het restaurant ligt aan de westkant van Utrecht Centraal Station, bij de Jaarbeurs en ligt pal naast de nieuwe bioscoop Kinepolis. Een bezoekje aan Miyagi and Jones kun je dan ook prima combineren met een bioscoopbezoek. Parkeren kan wel naast het restaurant op het jaarbeursterrein, maar is wat aan de prijs in het centrum van Utrecht. Het beste kun je gewoon met de fiets of het openbaar vervoer gaan, vanaf het centraal station is het maar 5 minuten lopen. Heb je speciale dieetwensen kun je deze vooraf doorgeven, dan kunnen zij hier rekening mee houden.

Of het nu alleen voor de borrel is of een heerlijk viergangenmenu is, een bezoek aan Miyagi and Jones is zeker de moeite waard. Wij wensen je veel plezier en eet smakelijk!

IMG_1176

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Let's Get Started

babysitting certification