Over Visit Utrecht

  • Home
  • Over Visit Utrecht

Welkom en leuk dat je de “over Visit Utrecht” pagina bezoekt. De site vol interessante bezienswaardigheden, betaalbare restaurants, kidsproof plekken, unieke plekjes en slaapgelegenheden in Utrecht.

Ik ben Patrick van Rosengarten en woon al mijn leven lang in en om Utrecht, ben ik verliefd op deze stad en deel ik mijn bevindingen graag met jullie!  Ik ben sinds 3 jaar woonachtig in het mooie stadsdeel Leidsche Rijn en zal naast alle tips en info over de stad Utrecht, ook berichten over interessante spots rondom Utrecht.

Mocht je leuke tips hebben, willen samenwerken of interesse hebben in het schrijven van een gastblog, laat dan een berichtje achter.

Veel leesplezier!

Disclaimer
We schrijven op deze site uit eigen ervaringen en bevindingen. De informatie wordt gecontroleerd voordat het gepubliceerd wordt. Informatie kan veranderen, dus controleer altijd de publicatiedatum. Alle teksten zijn eigendom van visitutrecht.nl

Visit Utrecht spant zich in om de inhoud van www.visitutrecht.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op www.visitutrecht.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Visit Utrecht.

 

Let's Get Started

babysitting certification