Het Spoorwegmuseum – nu met korting bezoeken

ingang spoorwegmuseum

Het Spoorwegmuseum
Het Spoorwegmuseum is niet zomaar een museum. Het is een fascinerende plek waar je ontdekt hoe de trein de wereld heeft veranderd. Met een levensecht station, een theater, spannende attracties en met wisselende tentoonstellingen en evenementen ben je altijd op het juiste spoor!

Wat te doen
Er is veel te zien en te ontdekken in het spoorwegmuseum. Uiteraard kun je er heel veel treinen uit allerlei generaties en landen bekijken en ook betreden. Je kunt de geschiedenis van de trein induiken en er zijn diverse attracties zowel binnen als op het buitenterrein. Hieronder wat onze kids het leukste vonden.

De Jumbo Express rijd op het buitenterrein en alle kinderen kunnen instappen. onze kinderen vonden het erg leuk en extra handig, de speeltuin zit er naast.

De vuurproef is een spannende attractie die je meeneemt door de spoorweggeschiedenis. Zeker een ritje waard!

Als laatste kunnen we zeker de theatervoorstelling aanraden. Leuk en grappig voor jong en oud.

Met korting naar het museum
Een museum bezoeken is al een feest op zich, maar als dit met korting kan maakt dat de dag alleen maar leuker! Neem je als ouders een vriendenloterijkaart mee, dan is jullie gezinsuitje nog voordeliger.

Via de onderstaande link kun je direct tickets bestellen met extra korting. Je betaalt geen €17,50 maar nu slechts €12,50
Link: Bestel tickets

Bezoekersinfo
Wil je meer weten over de actuele openingstijden, adresgegevens en bereikbaarheid van het museum? Kan dan op deze handige pagina van het museum zelf.

Bereikbaarheid Spoorwegmuseum

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Let's Get Started

babysitting certification