Betaalbar uit eten in UtrechtUit eten in Utrecht

Utrecht heeft een uitgebreid aanbod aan eetgelegenheden in alle prijsklassen. Als student zocht ik al naar restaurants waar je betaalbaar kan eten, maar nu ik gesetteld ben is nog steeds de prijs/kwaliteit een belangrijke factor bij de keuze van een restaurant. Door de jaren heen heb ik aardig wat eetgelegenheden bezocht en hieronder vinden jullie een top 3 van restaurants waar ik lekker heb gegeten en waar de prijs van de gerechten het “uit eten gaan” nog leuker maakte.

Tip: Via Groupon kun je regelmatig voor 50% korting uit eten bij diverse restaurants in Utrecht, waaronder ook een aantal van onderstaande restaurants. Ook zijn er regelmatig acties bij o.a. Albert Heijn waarbij je kunt sparen voor een 2e menu gratis. Als laatste is de nationale restaurantweek een perfecte manier om voor een goede prijs kennis te maken met meerdere restaurants. De eerstvolgende restaurantweek is van 30 maart 2016 t/m 10 april 2016. Je kan vanaf 9 maart 2016 reserveren!

Goedkoop eten in Utrecht

Hieronder vind je de eerste drie van mijn favoriete restaurants in Utrecht terug. La Cubanita, Balkan Grill Boro en Den Draeck.

In Utrecht heb je een groot aanbod tapasrestaurants, maar La Cubanita heeft hierbij mijn voorkeur. Een goede prijs/kwaliteit verhouding, een leuke, knusse locatie en een uitgebreide menukaart. La Cubanita is en keten van Tapas restaurants, maar de gerechten smaken prima en je kan zowel a la carte bestellen, kiezen voor onbeperkt tapas eten (vanaf 17,50 p.p.), of kun je een filmarrangement boeken.

La Cubanita is terug te vinden op onderstaand adres en is alle dagen van de week geopend vanaf 17.00 uur.

Oudkerkhof 44
3512 GL  Utrecht
The Netherlands

la cubanita Utrecht

Aan dit restaurant heb ik heel goede herinneringen. Je wordt hier altijd liefdevol ontvangen, de sfeer is gemoedelijk en het eten is heerlijk. Alleen al de knoflookboter die je bij het brood vooraf ontvangt is een echte aanrader! Het restaurant bestaat al bijna 40 jaar en serveert voornamelijk authentieke balkan gerechten. Veel vlees en vis op de kaart. De goulashsoep en de klassieke vleespen zijn mijn favorieten. Je kan hier al een twee gangen menu voor 16,75 krijgen. Ha je op maandag t/m woensdag eten, dan ontvang je het tweede menu mrt 50% korting.

La Balkan Grill Boro is terug te vinden op onderstaand adres en is alle dagen van de week geopend vanaf 17.00 uur en je kan zowel via de site als telefonisch reserveren.

www.boro.nl
030 – 231 69 40
Oudegracht 63 aan de werf
3511 AD Utrecht

Restaurant Balkan Grill Boro Utrecht

Den Draeck

Perfect gelegen in het centrum en heerlijke gerechten, dat zijn twee belangrijke pluspunten van Restaurant Den Draeck. Het Utrechtse stoofpotje is mijn favoriet en is met zijn 16,50 euro ook nog eens betaalbaar. Naast dat je hier a la carte kan eten, kun je hier ook terecht voor een heerlijk steengrill arrangement. Den Draeck is zeker een bezoek waard!

Den Draeck is terug te vinden op onderstaand adres en is alle dagen van de week geopend vanaf 17.00 uur en in het weekend kun je hier al vanaf 13.00 uur terecht. je kan bijvoorbeeld via Couverts of telefonisch reserveren.

Den Draeck
Oudegracht a/d Werf 114-122
3511 AW Utrecht

Restaurant Den draeck Utrecht

Wil je ook een top 3 favoriete restaurants doorgeven? Laat dan een bericht achter onder deze post. Ik neem dan contact met je op voor de mogelijkheden.

About Author

Patrick

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Let's Get Started

babysitting certification